Alle IQ-Accu’s kunnen op persoonlijke afspraak worden geleverd door heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. Vanaf een minimale order waarde van 250,- levert IQ-Accu u bestelde producten franco bij u af. Daaronder berekenen wij de werkelijk verzendkosten. Deze zal liggen tussen de 15,- en 40,- euro afhankelijk van het gewicht en kan meestal binnen 1 of 2 werkdagen geleverd worden. 

Uiteraard kunt u uw product ook bij ons afhalen in ons magazijn op de Electronweg 7-B te Hoorn. Neem voor specifieke vragen contact op via het contactformulier. Heeft u een vraag die niet kan wachten? Bellen mag altijd. Tel. 0229-504089 / Mob. 06-80071844

U kunt uw bestelling veilig en betrouwbaar betalen via IDEAL. Ons betaalsysteem is gekoppeld aan Mollie. Hierdoor zal tijdens het betaalproces en op uw afschriften ‘Mollie’ als begunstigde genoemd worden. 

 

 

 

 

 

Om uw website ervaring te verbeteren, maken wij gebruik van functionele en analytics cookies. Blijft u onze website gebruiken, dan gaan wij ervan uit dat u hiermee instemt.

© 2017 - 2019 IQ ACCU | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel